1.000 delen puzzels / 1.000 stukjes puzzels

Wij mochten al voor veel klanten produceren. Meest voorkomende productie is de puzzel van 1.000 puzzelstukjes. Leverbaar als complete puzzel op een onderlegkarton, of gebroken in zakjes onder verpakt in een mooie omplakte doos / deksel. De puzzels hebben een dikte van 1.8 mm dikte. Het drukwerk is gedrukt op een offsetdrukpers en is voorzien van een mooie lak. De legpuzzel met 1.000 stukjes worden per drukbeeld gedrukt en later op een blauw puzzelboard / karton verlijmd. Na het verlijmen worden de puzzelstukjes in het karton gestanst door middel van een stansvorm. Wij hebben 2 standaard formaten mbt 1.000 delen puzzels in mm gerekend 680×440 mm en 685×480 mm.

Wij kunnen niet alles laten zien. Maar iedere afbeelding met een goede en een hoge resolutie kan worden gebruikt . Vooraf bepalen wij meestal of de afbeelding bruikbaar is. Een foto die namelijk dient als puzzel wordt opgeblazen naar 1 van de eerder vermelde formaten. Wanneer de resolutie onvoldoende is worden de pixels zichtbaar en wordt het beeld onscherp.

De puzzels worden volledig geproduceerd in Nederland. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Minimale afname 2.000 stuks, deze mag onderverdeeld zijn in meerdere afbeeldingen.

“Legpuzzels zijn helemaal terug van weggeweest, een mooi tijdverdrijf voor het hele gezin”

Bij defecten of een ontbrekend stukje adviseren wij u contact op te nemen met
de verkopende partij

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.